• dumas2
  • dumas1

kraambureau

Kraamzorg door KraamZORG XL

De dagen die u nooit meer zult vergeten, die verdienen de beste begeleiding. Kraamzorg XL levert de complete hulp en ondersteuning, voor, tijdens en na de geboorte. Waardoor u alle gelegenheid hebt om optimaal te genieten van de mooiste, meest bijzondere tijd in uw leven. Onze kraamverzorgster staat u in deze periode opvallend onopvallend terzijde bij het organiseren van het huishouden en gezinsleven. En helpt mee om de kleine snel opgenomen te laten worden in uw gezin, gezond en gelukkig.

De kraamperiode: rust en zorg

U heeft er negen maanden naar uit gezien en het is een wonder als het eenmaal zo ver is. Maar alles is ineens anders in huis. Of het nu het eerste kindje is of een volgende aanwinst van het gezin, het is even wennen in een hectische tijd. Onze ervaren kraamverzorgende zorgt ervoor dat de rust bewaard blijft voor u, uw kindje en daarmee ook het hele gezin. Ze verzorgt u en uw kindje en zo snel als u eraan toe bent na de bevalling, wordt u betrokken bij het verzorgen van de baby, tot u helemaal vertrouwd bent met de nieuwe gezinssituatie. 

Wat doet de kraamhulp?

kraamzorg mastenbroekOnze kraamverzorgster is allereerst de hulp bij de thuisbevalling. Na de thuisbevalling en tijdens de kraamperiode verzorgt ze moeder en kind, doet de medische controles, geeft advies over de verzorging van de baby en ze informeert u over onder meer voeding, hygiëne en het gedrag van het kind. Zodat u en uw partner langzaam maar zeker wennen aan het omgaan met de kleine.

Tevens helpt de kraamzorg mee het huishouden op orde te houden en ze is de gastvrouw in huis na de geboorte. Ze ontvangt familieleden en vrienden die het pasgeboren kindje komen bewonderen.

Waarom onze kraamzorg?

  • In een enquête van zorgverzekeraar VGZ gaven onze cliënten onze kraamzorg vorig jaar het cijfer 9,3
  • Ons kraamzorgbureau is volledig gecertificeerd, onze kraamverzorgsters gediplomeerd
  • Onze kraamverzorgsters kunnen ook complexe bevallingen begeleiden en worden regelmatig bijgeschoold over onderwerpen als borstvoeding en EHBO
  • Wij hebben een gespecialiseerde lactatiedeskundige die helpt bij de voorbereidingen op borstvoeding en bij eventuele problemen met en vragen over borstvoeding

Kraamzorg in de regio aanvragen

Kraamzorg XL levert kraamzorg vanuit de Alblasserwaard. Ons kraamzorgbureau is gevestigd in Gorinchem, en van daaruit werken onze kraamhulpen in een ruime regio daaromheen: binnen de vierhoek Rotterdam – Nieuwegein – Den Bosch – Breda. 

Wij leveren kraamzorg voor alle thuissituaties, voor elke omgeving is een passende oplossing. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, via de contactpagina op deze website.

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...