• dumas2
  • dumas1

Kraamzorg Dordrecht

Bent u zwanger? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap. Er breekt nu een leuke tijd voor u aan. Nieuwe spulletjes kopen voor jezelf en voor uw baby die op komst is. U wilt natuurlijk zowel voor uzelf als voor uw kindje dat alles perfect geregeld is, als de kleine komt. Kraamzorg hoort daar ook bij. Wij zijn een professioneel kraambureau met ruime ervaring in de kraamzorg. Kraamzorg Dordrecht is onze locale afdeling voor de regio Dordrecht. Ons kraambureau heeft vele jaren ervaring in kraamzorg en weet precies wat een kraamvrouw toekomt. Ook werken wij nauw samen met de verloskundigen in Dordrecht. Moeder en kind staan centraal binnen het gezin en aan de medische zorg wordt veel aandacht besteed. Uw Verloskundige of huisarts wordt regelmatig op de hoogte gehouden van uw welzijn en natuurlijk ook die van uw baby.

Onze gediplomeerde kraamverzorgsters in Dordrecht zijn professionals en krijgen regelmatig bijscholingen. Dit is belangrijk voor een optimale specialisatie in de kraamzorg. Wij werken volgens de laatste landelijke protocollen van zorgverlening en borstvoeding en zijn ISO gecertificeerd. Tijdens de kraamdagen krijgt u van ons informatie en instructies zodat u en uw kindje de verzorging krijgen die u toekomt. De kraamverzorgster voorziet u daarnaast van handige tips voor de periode na de kraamtijd..

Bent u zwanger? Uw Kraamtijd is onze zorg!

aanmeldknop

Voor direct inschrijven voor kraamzorg in de regio Dordrecht, klik op bovenstaande link. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Of bel tijdens kantoortijden 0183 - 850786.

Wij houden rekening met uw wensen, levensstijl, overtuiging, budget en afspraken die u met uw zorgverzekeraar heeft.

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...