• dumas2
  • dumas1

Kraamzorg Gorinchem

Kraamtijd thuis geeft vrouwen een heerlijk gevoel, in eigen vertrouwde omgeving bevallen, verzorgd en verwend worden. Onze afdeling in Gorinchem is verantwoordelijk voor kraamzorg in de regio Gorinchem. Ons kraambureau heeft ruime ervaring in kraamzorg en weet precies wat een kraamvrouw toekomt. Moeder en kind staan centraal binnen het gezin, aan de medische zorg wordt veel aandacht besteed. Verloskundigen en of arts worden regelmatig op de hoogte gehouden van uw welzijn en natuurlijk ook die van uw baby.

Onze gediplomeerde kraamverzorgsters in Gorinchem zijn professionals en krijgen regelmatig bijscholingen. Dit is de grondslag voor optimale specialisatie in de kraamzorg. Wij werken volgens de laatste richtlijnen van zorgverlening en borstvoeding en zijn ISO gecertificeerd. U krijgt van ons informatie en instructie tijdens de kraamdagen zodat u en uw kindje de verzorging krijgen die u toekomt. Ook voorziet de kraamverzorgster u van handige tips voor de periode na de kraamtijd. Bij de intake die gewoonlijk bij u thuis plaatsvindt, ontvangt u van ons een kraamdossier. Alle belangrijke zaken rondom u en uw baby worden hierin vastgelegd en liggen ter inzage voor de verloskundige en uw huisarts die uw kraamtijd begeleiden. De informatie die u gedurende de dag van uw kraamverzorgster krijgt, wordt ook in uw kraamdossier genoteerd. U kunt het dagverslag op uw eigen tijdstip nog eens rustig nalezen. In dit dossier vindt u ook handige tips die u een beeld geven van wat u tijdens de kraamdagen kunt verwachten. Het kraamdossier blijft uw eigendom.

Bent u zwanger? Uw Kraamtijd is onze zorg!

aanmeldknop

Voor direct inschrijven voor kraamzorg Gorinchem, klik op bovenstaande link. Of bel ons tijdens kantoortijden 0183-850786

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en 24 uur per dag. Ons kraambureau is volledig gecertificeerd.
Tussen de 30e en 36e week van uw zwangerschap nemen wij telefonisch contact met u op, om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit bezoek wordt de aanstaande kraamtijd met u doorgenomen.

Wij houden rekening met uw levensstijl, overtuiging, budget en afspraken die u met uw zorgverzekeraar heeft.

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...