• dumas2
  • dumas1

Zorgverzekeraars

Als u zich bij ons aanmeldt dan wilt u natuurlijk ook graag weten of wij samenwerken met de zorgverzekeraar waar u bent verzekerd.
Wij werken in ieder geval samen met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars waar wij in ieder geval contracten mee hebben.
Staat uw zorgverzekeraar hier niet bij, maar wilt u toch graag kraamzorg van ons, neem dan even contact met ons op.
In bijna alle gevallen is het namelijk toch mogelijk dat u zich bij ons inschrijft voor kraamzorg.

wordcloud zorgverzekeraars


AEGON, AEVITAE, ANDERZORG, ASR, AZIVO, BEWUZT, BLUE, CZ,
DE AMERSFOORTSE, DE GOUDSE, DELTA LLOYD, DITZO, DSW,
ENO, HEMA, IAK, IZA, IZZ, MCA, MENZIS, MULTIZORG,
NATIONAL ACADEMIC, NEDASCO, OHRA, ONVZ, PLUS, PNO,
PROMOVENDUM, SALLAND, SIZ, STAD HOLLAND, SZVK,
TURIEN & CO, UMC, UNIVE, UVIT, VGZ, VPZ, VVAA, ZEKUR,
ZORGZAAM, ZORG EN ZEKERHEID.

Wilt u meer informatie over de diverse pakketten van uw zorgverzekeraar en hoe u verzekerd bent voor kraamzorg, neem dan gerust contact met ons op.


Voor Menzis, Azivo, Hema en Anderzorg geldt een afwijkende aanmeldprocedure:
U hoeft zich niet meer aan te melden via de Servicelijn Kraamzorg van de verzekering. U kunt rechtstreeks bij ons aanmelden.
Kraampakket
Elke zwangere met een basisverzekering van Menzis of Azivo heeft voortaan recht op een gratis medisch kraampakket.
HEMA verzekerden hebben recht op een kraampakket als zij een aanvullende verzekering “aanvullend 3” hebben.
Anderzorg verzekerden hebben geen recht op een gratis medisch kraampakket; zij kunnen tegen betaling zelf een medisch kraampakket bestellen.

Door het vervallen van de aanmeldprocedure, vervalt ook de automatische aanvraag voor een kraampakket. Een verzekerde moet dit zelf aanvragen via onze website.
Verzekerden die al op korte termijn zullen bevallen, kunnen voor het aanvragen van een kraampakket contact opnemen met onze afdeling Zorgadvies, telefoonnummer 088 – 22 42 42.
Voor verzekerden die zich in 2015 via de Servicelijn Kraamzorg hebben aangemeld voor kraamzorg, wordt vanuit Menzis geregeld dat zij een kraampakket ontvangen. Zij hoeven hiervoor zelf niets te doen.


Centraal beheer Achmea is partner van www.slimmerzwanger.nl. Dit is een website van het Erasmus Medisch Centrum. Slimmer Zwanger is een coachingsprogramma gericht op het verbeteren van (on)gezonde voedings- en leefstijlgewoonten volgens  bekende gedragswetenschappelijke modellen. 
Door screening via de website, bereikbaar via mobiele telefoon of computer, wordt u bewust gemaakt van uw voedings- en leefstijlgewoonten. 
Tevens krijgt u achtergrondinformatie, tips en adviezen en wordt u door de persoonlijke coaching via uw mobiele telefoon gestimuleerd om ongezonde gewoonten te veranderen én gezonde gewoonten te blijven volhouden.


Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...