• dumas2
  • dumas1

Reviews

Reviews op onze Facebook pagina

Ben jij de eerste in je familie- en/of vriendenkring die zwanger is en dus kraamzorg nodig heeft? 
Check dan eens de reviews op onze Facebook pagina.
Zo weet je precies hoe anderen onze onze kraamzorg, dienstverlening en kraamverzorgsters hebben ervaren!

Heb je al kraamzorg van ons gehad en wil je anderen ook vertellen hoe je de kraamzorg van Kraamzorg XL hebt ervaren? 
Laat dan een review achter op onze Facebook pagina! 


U kunt dat doen door te klikken op dit plaatje:
ReviewUsonFacebook

Wereld Borstvoeding Week 2015

In de week van 1 t/m 7 augustus is het Wereld Borstvoedingsweek 2015!

Deze week is het thema 'Aan het werk met borstvoeding!'

Dit thema is gekozen om vrouwen te ondersteunen bij het combineren van werk en borstvoeding. Het is erg belangrijk dat vrouwen gebruik kunnen maken van het recht op om hun baby borstvoeding te kunnen geven. 

Wat zijn nou je rechten als werkneemster:
- De eerste negen maandan van je kind heb je het recht om te voeden en/of te kolven op het werk. Dit betekent in de praktijk vaak dat je wordt doorbetaald kunt blijven kolven tot je kindje 10 maanden is. Je kolft dan feitelijk een maand langer doorbetaald dan dat het wettelijk geregeld is. 
- Als je niet wilt/kunt kolven dan mag je de beschikbare tijd ook gebruiken om naar je kindje toe te gaan om hem/haar te voeden.
- De tijd die je hebt om te kolven en/of te voeden is tot een kwart van je werktijd. Ook heb je daarnaast gewoon recht op je normale pauzes.
- Ook voor de tijd die je kolft en/of voedt wordt je door je werkgever normaal uitbetaald.
- Om comfortabel te kunnen voeden en/of kolven moet je werkgever een ruimte beschikbaar stellen die goed verwarmd, hygiënisch en afsluitbaar is. Een toilet is geen geschikte ruimte!
- Mocht er geen geschikte ruimte beschikbaar zijn, dan moet je van je werkgever de kans krijgen om thuis te voeden en/of te kolven. Ook al is er wel een geschikte ruimte, mag je naar huis om te kolven en/of te voeden.
- Tot 6 maanden na de bevalling hoef je geen nachtdiensten te draaien of overwerk te doen.

Ouders en zorgverlenes worden nog beter dan voorheen voorzien van informatie en ondersteuning rond borstvoeding tijden de Wereld Borstvoeding Week. 

wbw2015 logo NL

kwaliteit is belangrijk

Natuurlijk doen we in ieder kraamgezin ons best om het hele gezin zo goed mogelijk van de kraamperiode te laten genieten. En uiteraard vragen we iedere dag of alles naar wens is en of de kraamzorg bevalt zoals u had verwacht. Maar we weten het natuurlijk pas echt als we het meten! Meten is weten!
Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons en daarom krijgt ieder kraamgezin een enquete van ons. Maar de kraamgezinnen krijgen ook enquetes van de zorgverzekeraar. Regelmatig kijken wij daarom hoe we ervoor staan bij de zorgverzekeraar. Vandaag bekijken we de beoordelingen die we hebben gekregen van onze clienten die bij VGZ verzekerd zijn.
Er staat namelijk net weer een nieuwe beoordeling voor ons kraambureau op. Super fijn en dankbaar om te zien dat wij ook bij dit gezin aan alle verwachtingen hebben voldaan. Alle vragen die de zorgverzekeraar stelt heeft de client beoordeeld met een 10!

De zorgverzekeraar heeft ook ruimte voor vrije tekst waar de client zelf nog iets kan schrijven. Die opmerkingen geven aan dat kwaliteit bij ons echt belangrijk is. En natuurlijk willen we dat met iedereen delen:
- Onze kraamverzorgster was een leuke gezellige vrouw. die haar werk goed doet ;) zeker aan te bevelen.
- Wij hebben bij ons zoontje erg genoten van de kraamtijd. En gaan nu bij ons 2e kindje ook zeker weer voor Kraamzorg Mastenbroek!
- Ik ben hartstikke tevreden met de kraamzorg. Ik zou deze ook voor volgende keer kiezen. Zij deed alles hoe ik het wilde en was een aangename mens. Rondom geef ik haar de cijfer 10!
- er was meteen een klik met onze kraamverzorgende. Ze stelde ons op ons gemak, maakte het hele huis schoon en het hele gezin kreeg voldoende aandacht en werd verwend
- Ik had een perfecte kraamtijd! 
- Fantastische kraamverzorgende, bij uitgestelde kraamzorg. Ze wist precies wat ik nodig had en zorgde dat de goede informatie bij mij kwam waardoor ik veel zelfverzekerder werd wat goed was na 2 weken ziekenhuis. Heel fijn om een praktisch iemand te hebben.

Dit zijn toch fantastische woorden? Gemiddeld scoren wij bij VGZ op dit moment het cijfer 9.5! En daar zijn wij trots op!

Bent u ook klant van VGZ en heeft u kraamzorg van ons ontvangen, dan zouden wij het natuurlijk ontzettend op prijs stellen als u deze enquete vragen ook wilt invullen dat kan via deze link. U kunt dan klikken op waardeer.

Bent u ook klant van VGZ en bent u zwanger? Kijk dan eens naar onze beoordelingen. Maakt u ook de keuze voor op en top kwaliteit? Schrijf u dan vandaag nog bij ons in! Dit kan via ons aanmeldformulier.

Facebook actie Tell a Friend!

Ken je iemand die zwanger is? Dan zouden wij uiteraard heel graag bij diegene de kraamzorg verzorgen!

Wanneer je Kraamzorg Mastenbroek via de actie op onze Facebook pagina aanbeveelt bij je vrienden, familie en kennissen en zij vragen kraamzorg bij ons aan, dan ontvangen jullie beiden een Prenatal kado bon t.w.v. € 25,-!

Kraambureau logo gekleurd
Actievoorwaarden 
* U heeft ons Facebook bericht betreffende deze actie geliked en een facebook vriend getagd onder het bericht op Facebook.
U komt in aanmerking voor de cadeaubon als via u een nieuwe cliënt kraamzorg afneemt bij Kraamzorg Mastenbroek.

Deelname aan deze actie houdt in dat beide ontvangers akkoord gaat met deze actievoorwaarden.
De prijs wordt opgestuurd nadat het contract voor kraamzorg is getekend door de nieuwe cliënt. 
* D
e benodigde gegevens voor deelname zijn in beheer van Kraamzorg Mastenbroek en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
Deelnemer staat er voor in dat de door haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.
* Cliënt heeft zich ingeschreven via het aanmeldformulier op onze website en daar aangegeven dat ze bij ons terecht is gekomen via de Facebook Tell a friend actie

Algemeen
  • * De actie bestaat uit het weggeven van 1 Prenatal kadobon t.w.v. € 25,- aan zowel deelnemer als aan de nieuwe cliënt. 
  • * De actie loopt van vrijdag 20 maart t/m 31 juli 2015
  • Kraamzorg Mastenbroek behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
  • Contact
  • Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze actie, kunt u een e-mail sturen naar info@kraamzorg-mastenbroek.nl

 

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Read more...