• dumas2
  • dumas1

kwaliteit is belangrijk

Natuurlijk doen we in ieder kraamgezin ons best om het hele gezin zo goed mogelijk van de kraamperiode te laten genieten. En uiteraard vragen we iedere dag of alles naar wens is en of de kraamzorg bevalt zoals u had verwacht. Maar we weten het natuurlijk pas echt als we het meten! Meten is weten!
Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons en daarom krijgt ieder kraamgezin een enquete van ons. Maar de kraamgezinnen krijgen ook enquetes van de zorgverzekeraar. Regelmatig kijken wij daarom hoe we ervoor staan bij de zorgverzekeraar. Vandaag bekijken we de beoordelingen die we hebben gekregen van onze clienten die bij VGZ verzekerd zijn.
Er staat namelijk net weer een nieuwe beoordeling voor ons kraambureau op. Super fijn en dankbaar om te zien dat wij ook bij dit gezin aan alle verwachtingen hebben voldaan. Alle vragen die de zorgverzekeraar stelt heeft de client beoordeeld met een 10!

De zorgverzekeraar heeft ook ruimte voor vrije tekst waar de client zelf nog iets kan schrijven. Die opmerkingen geven aan dat kwaliteit bij ons echt belangrijk is. En natuurlijk willen we dat met iedereen delen:
- Onze kraamverzorgster was een leuke gezellige vrouw. die haar werk goed doet ;) zeker aan te bevelen.
- Wij hebben bij ons zoontje erg genoten van de kraamtijd. En gaan nu bij ons 2e kindje ook zeker weer voor Kraamzorg Mastenbroek!
- Ik ben hartstikke tevreden met de kraamzorg. Ik zou deze ook voor volgende keer kiezen. Zij deed alles hoe ik het wilde en was een aangename mens. Rondom geef ik haar de cijfer 10!
- er was meteen een klik met onze kraamverzorgende. Ze stelde ons op ons gemak, maakte het hele huis schoon en het hele gezin kreeg voldoende aandacht en werd verwend
- Ik had een perfecte kraamtijd! 
- Fantastische kraamverzorgende, bij uitgestelde kraamzorg. Ze wist precies wat ik nodig had en zorgde dat de goede informatie bij mij kwam waardoor ik veel zelfverzekerder werd wat goed was na 2 weken ziekenhuis. Heel fijn om een praktisch iemand te hebben.

Dit zijn toch fantastische woorden? Gemiddeld scoren wij bij VGZ op dit moment het cijfer 9.5! En daar zijn wij trots op!

Bent u ook klant van VGZ en heeft u kraamzorg van ons ontvangen, dan zouden wij het natuurlijk ontzettend op prijs stellen als u deze enquete vragen ook wilt invullen dat kan via deze link. U kunt dan klikken op waardeer.

Bent u ook klant van VGZ en bent u zwanger? Kijk dan eens naar onze beoordelingen. Maakt u ook de keuze voor op en top kwaliteit? Schrijf u dan vandaag nog bij ons in! Dit kan via ons aanmeldformulier.

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...