• dumas2
  • dumas1

Wat u van ons kunt verwachten

Kraamzorg XL:

  • begrijpt wat u belangrijk vindt. Moeder en kind staan centraal, maar ook uw gezin. Ons team van enthousiaste kraamverzorgsters zijn professionals. Zij staan u bij, voor en tijdens de bevalling en assisteren de verloskundige.
  • begeleidt u en uw partner. Als u een geboorteplan heeft gemaakt zal zij dit opvolgen. Na de bevalling zorgt zij voor een optimale integratie van de pasgeborene in het gezin. Zij bereidt u en uw gezin voor op deze nieuwe taak.

  • geeft aandacht aan de verzorging en controle van u als kraamvrouw maar ook die van uw kindje en niet te vergeten de andere gezinsleden. Zij worden er ook bij betrokken, dit is belangrijk want de kraamtijd duurt maar 8 tot 10 dagen. Daarna wordt van u verwacht het zelf te kunnen. Daarom werken wij nauw samen met iedereen die bij u betrokken is.
Onze kraamverzorgsters zijn betrokken bij u en uw gezin en ook in hun werk. Zij waarborgen de hygiëne, zijn gastvrouw voor de gasten die u komen bezoeken en voor vragen kunt u uiteraard ook bij haar terecht. Zij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Zorggarantie

Kraamzorg XL staat voor kwaliteit en zorggarantie. Als u zich voor de 23e week van de zwangerschap heeft ingeschreven, ontvangt u van ons de volledige zorg die u toekomt.

>> Let op: Wees op tijd met aanmelden, zodat wij u de meest complete zorg kunnen leveren!

Professionele zorg

Al onze kraamverzorgsters zijn volledig gediplomeerd, ook voor begeleiding bij complexe bevallingen. Ze hebben regelmatig bijscholing aangaande borstvoeding, EHBO + reanimatie en alle andere onderwerpen die met kraamzorg te maken hebben. Ook hebben wij een speciaal beleid voor clienten van niet-westerse afkomst en een sociaal economische status.

Wij streven naar één kraamverzorgster per gezin.

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg XL is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...