• dumas2
  • dumas1

Werkgebied

globeOns reguliere werkgebied is hieronder weergegeven. Dit houdt in dat wij kraamzorg leveren van Rotterdam tot Breda, van Breda tot 's Hertogenbosch, van 's Hertogenbosch tot Nieuwegein en van Nieuwegein tot Rotterdam. Alle plaatsen die binnen dit gebied vallen behoren allemaal tot ons reguliere werkgebied.


Het is natuurlijk teveel om op te noemen, maar u kunt hierbij denken aan Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en alle andere drechtsteden, Gorinchem, Leerdam en Vijfheerenlanden, Alblasserwaard, Culemborg, Tiel, Oosterhout, Ridderkerk, IJsselstein, Houten en Zaltbommel. Ook daarbuiten zijn wij actief in het leveren van kraamzorg. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook kraamzorg in Utrecht, Zeist en Eindhoven. Wilt u weten of wij zorg leveren in uw woonplaats? Doe dan de postcodecheck en schrijf direct in voor kraamzorg via onze aanmeldpagina. Leveren we standaard geen zorg in uw woonplaats, maar wilt u toch graag kraamzorg van Kraamzorg Mastenbroek, neemt u dan gerust contact met ons op!


Postcode checken

Toets hier uw 4 cijferige postcode

kwm-werkgebied-2010-

Referenties

Arnold, Samantha & Naomi

Arnold, Samantha & Naomi

Onze kraamverzorgster Dini heeft weer een zorg afgerond en kreeg dit lieve berichtje en mooie foto's.De glimlach van de kleine...

Klik hier voor alle Referenties

» Lees meer...

Lactatiekundige IBCLC

borstvoedingBorstvoeding is de beste start voor uw baby. Meestal gaat het vanzelf, maar soms zijn er omstandigheden waardoor het wat moeilijker gaat of niet helemaal vanzelf gaat.
Op deze momenten is het fijn als u hiervoor advies kunt vragen aan iemand die hierin gespecialiseerd is.
Bij Kraamzorg Mastenbroek is zo'n specialist, een lactatiekundige, aanwezig die u hierbij kunt helpen. 

Lees meer...

werkgebied

globeNaast ons reguliere werkgebied, bieden wij ook kraamzorg aan:

  • In de rest van Nederland
  • Op binnenvaartschepen
  • Op jachten
  • In het buitenland >> Klik hier
Lees meer...